Εθνικό Θέατρο: Ανακοίνωση ακρόασης για τη στελέχωση των καλοκαιρινών παραγωγών του

από admin

Το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δύο νέων καλοκαιρινών του παραγωγών που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και σε επιλεγμένες παραστάσεις στην Ελλάδα, διοργανώνει δύο ακροάσεις για τη στελέχωση των χορών (ανδρικού στην πρώτη παραγωγή – γυναικείου στη δεύτερη παραγωγή).

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες της πρώτης παραγωγής, αναζητά άνδρες επαγγελματίες ηθοποιούς και χορευτές, ηλικίας από 25 έως 40 ετών (χρονολογία γέννησης από 1981 έως 1996).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εξαιρετικές κινησιολογικές και φωνητικές ικανότητες. Απαραίτητη για τη συμμετοχή στην ακρόαση, είναι η γνώση μεταφερόμενου μουσικού οργάνου (πνευστά, κρουστά, έγχορδα) το οποίο είναι απαραίτητο οι υποψήφιοι που θα κληθούν να το έχουν μαζί τους και στην ακρόαση.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα προεπιλεγούν μετά την αξιολόγηση του βιογραφικού που θα αποστείλουν. Η αξιολόγηση θα γίνει από τη σκηνοθετική ομάδα και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες της παραγωγής. Σε όσους επιλεγούν από την ανωτέρω διαδικασία, θα αποσταλεί πρόσκληση συμμετοχής, καθώς και το πρόγραμμα της ακρόασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα ακολουθήσει δεύτερη φάση ακρόασης για όσους περάσουν με επιτυχία από την πρώτη.

Ειδικότερα

α) Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφουν στο βιογραφικό σημείωμα που θα αποστείλουν τη χρονολογία γέννησής τους.

β) Η ακρόαση θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις, κατά συνέπεια όλοι όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον παρακαλούνται για τη διαθεσιμότητά τους από τέλη Φεβρουαρίου μέχρι και τέλη Μαρτίου 2021.

γ) Οι δοκιμές της παραγωγής θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου 2021.

Η ανακοίνωση για την ακρόαση για τις ανάγκες του γυναικείου χορού της δεύτερης παραγωγής του Εθνικού Θεάτρου, θα ανακοινωθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο των κανόνων που ορίζονται από τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ασφαλή διεξαγωγή δοκιμών, θα εφαρμόσει τα ίδια πρωτόκολλα και στη διεξαγωγή της ακρόασης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε ολιγομελείς ομάδες των 5 ατόμων και ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς λόγους, με τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων.

Κατάθεση βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) από την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, ηλεκτρονικά στο email cv@n-t.gr, αναγράφοντας απαραιτήτως στο θέμα του email: «Ακρόαση – Καλοκαιρινή Παραγωγή ΕΘ 2021-Ανδρικός Χορός». Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτά.

Η ενημέρωση των υποψηφίων στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Όλοι όσοι αποστείλουν βιογραφικό θα ενημερωθούν σχετικά με τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση, μέχρι και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο φωτογραφίες (μία ολόσωμη, μία κοντινή). Επίσης, θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Δείτε Παρόμοια Άρθρα

Follow by Email