Οι καταρράκτες του Νιαγάρα θα λάμψουν στο μπλε και το λευκό για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης

από admin

Οι εμβληματικοί καταρράκτες του Νιαγάρα, ο μεγαλύτερος καταρράκτης στη Βόρεια Αμερική, που μοιράζονται μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, θα λάμψουν με το γαλάζιο και το λευκό της ελληνικής σημαίας για να τιμήσουν τον εορτασμό των 200χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, στις 25 Μαρτίου.

Ο φωτισμός αυτού του θαύματος της φύσης , που μοιράζεται μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαρτίου, από τις 9: 45-10: 00 μ.μ. EST. Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά στον επίσημο ιστότοπο του Νιαγάρα (δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης).

Η ελληνική διακοσαετία θα τιμηθεί σε όλο τον κόσμο στις 25 Μαρτίου

Πολλά ορόσημα σε όλο τον κόσμο θα φωτιστούν με μπλε και άσπρο στις 25 Μαρτίου, με πολλές πόλεις να υψώνουν επίσης την ελληνική σημαία εκείνη την ημέρα ή κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης εβδομάδας ως τρόπος τιμής της Ελληνικής Επανάστασης.

Το Queen Victoria Park στους καταρράκτες του Νιαγάρα, Οντάριο, Καναδάς,  είναι ανοιχτό για όσους θα μπορούν να πάνε εκεί για να δουν το θέαμα από πρώτο χέρι στις 25 Μαρτιίου Όλα τα αξιοθέατα παραμένουν κλειστά αυτή τη στιγμή, αλλά ευτυχώς, τα ξενοδοχεία είναι ανοιχτά.

Το Prospect Point και το Goat Island στο Niagara Falls State Park στο Niagara Falls USA είναι ανοιχτά στους επισκέπτες για να δουν τους καταρράκτες. Απαιτούνται μέτρα κοινωνικής απόστασης και τα ξενοδοχεία της περιοχής είναι ανοιχτά.

Το Σπήλαιο των ανέμων είναι ανοιχτό από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. καθημερινά με χρονομετρημένη έκδοση εισιτηρίων όταν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να βρείτε καθημερινές ενημερώσεις στην επίσημη σελίδα Facebook του πάρκου.

Ο νυχτερινός φωτισμός των καταρρακτών θα εμφανίζεται κάθε βράδυ για το 2021. Τα πυροτεχνήματα έχουν αναβληθεί. Μπορείτε να δείτε μια ενημερωμένη λίστα με την τρέχουσα κατάσταση όλων των αξιοθέατων της περιοχής και των ημερομηνιών έναρξης εδώ.

Δείτε Παρόμοια Άρθρα

Follow by Email